Mörker & närhet..

Ligger i sängen i min ensam het, och lyssnar på en låt som jag hittade på You tube, en sjukt gammala låt ..
http://www.youtube.com/watch?v=LnaeImQ0TSg ( låten jag tydligen ligger och lyssnar på )
.
.
Jag är en person som gillar det mesta, men finns verkligen saker jag inte gillar ..
.
Hängen just nu inte alls med i livets svängar, jag vill helst styra mitt liv och hålla koll på det .. men får se hur vägarna ser ut och vilka val man egentligen gör ..
Blev en dag annars med sjut lite sömn kunde inte sova, Tänkte sjukt mkt ( tänka något jag alltid är rba på, tänker oftast för mkt ) men men steg opp och sen gick jag till affären en sväng och handlade .. när jag kom hem satte jag mig vid dator chattade lite, sen fick jag meddelande mitt i allt, då stog jag i köket och fixade och trixade .. baka, och lagade mat .. sen annars har det bara varit datorn som varit mkt i användning som de vanliga.. chatt chatt och ännu mer chatt :)
Sen dusch .. och nu som sagt ligger i mörknet i sängen och lyssnar på en låt ( länken ovanför )
Önskade jag hade någon brevid min sida nu, sjukt tråkigt och jaah närhet är aldrig fel ..
.
Ha en bra kväll alllihop.

Att verkligen bry sig om andra, och bli omtyckt tillbaka..

Man kan inte förvänta sig att någon skall gilla en om man inte är öppen och glad utåt till andra.. Att göra andra glar, och bry sig om andra är viktigt, Men att folk ska bry tillbaka och få en att le är en helt annan sak .. 
Jag kan bry mig om någon sjukt mkt, vill gör de bästa för att personen ska må bra och vara glad ..  om jag verkligen bryr mig, det ända problemet jag har är bara det att jag bryr mig om de flesta och vill väl, men när det kommer  till att Lita på andra och dem ska lita på mig då blir det svårt.. Jag kan inte lite på någon till 100% .. endast några få personer, dem vet om det om dem bara minns <3
Man behöver inte alltid ha något att säga.. kan vara skönt ibland när de bara är tyst, och man tänker inte så mkt .. Bara för att man inte säger något betyder de inte alltid att de blir pinsam tystnad .. Skulle vara helt sjukt om man inte kunde vara tyst nån gång..
.
" Håll dem kär som du verkligen bryr dig om, ingen vet när dem kan försvinna "

Dags för "går dagens inlägg"

Kort om gårdagen blir det nu, hade inte hängt med de sista timmarna, haft fullt upp att tänka :) Men tiden gick fort mitt i allt!
Men ja, tillbaka till gårdagen, Dagen började med att jag hade på väckning redan klockan 07.00, eftersom det avr meningen att jag skulle dra till sjukhuset för att ta mina blodprov, men mitt tålamod & orka tog slut innan jag ens hade vaknat i stora drag, så släppte det, och skickade ett meddelande till Jasse, och sade det eftersom jag hade menat att dra till skolan just innan jag skulle ha dragit vidare till sjukhuset, så.. Jag släpte allt jag höll i och somnade om i stora drag sjukt fort, innan telefon började ringa och jag vakande .. inte så kiva, men var inte bara en gång den ringde utan ett x antal ggr, och likaså meddelande hit och dit .. Men ja till slut vaknade jag och 15 minuter senare fick man meddelande av Jasse, då hade hon själv just precis vaknat .. :)
.
Inte långt efter de kom nästa meddelande, jag var fortfarande trött och läste bara meddelande, och tänkte " men Jasse är ju inte i skolan, elr. har ens soldag idag" efter det, checkade jag vem meddelande t egentligen var av, och lade märke till vem det hade kommit ifrån, I samma ögonblick ändrades dagens planer och jag ringde opp Jasse dirket .. Dagens plan hade blivit Klä på mig på med lite smink & opp med håret och direkt till skolan för att hämta Lia papprena och tog bank papprena på samma gång .. och drog hemma lika fort som jag kom till skolan..
När jag väl kom hem så hade jag båda skippat stan och sjukhuset .. men med sällskap, var det inga problem att glömma det .. så tog inte länge sen innan Jasse ringde och jag kom på att vi skulle kanske kunna dra in till stan för att tömma kontot, som stog på mitt namn " klass kontot" eftersom hon även behövde pengar till ** så, sade åt henne får hon mammas bil så drar vi och fixar det.. Vi alla 4 drog in till stan först till banken och tämde kontot, efter det blev de tydligen en sväng ut till Prisma och efter det, drog vi in via stan igen, fixade energi dricka .. sen blev de hem igen ..
Äntligen hemma blev de lugna puckar och man va sjukt trött hade knappt vaknat och hade gjorde detta.. så vill bara sova, somnade i stora drag nästan, hade jag somnat så hade jag säkert sovit till morgon dagen.. men va tvungen att stiga opp sen, tyckte jag.. Men efter att man haft bra sällskap blev de.. ligga ner i sängen än en gång, denna gången med katterna som kom o lade sig utsträckta över mig o såg så gott som döda ut .. men dem steg opp till slut så de levde, men min arm hade somnat bort istället ..
Dagen slutade jag med först att tiden gick sjukt långsamt efter att man låg ensam och tänkte bara, men mitt i allt flög tiden iväg igen, coh nu är vi inne på lördagens dygn redan .. :)
.
Kan bara säga en sak.. " Gårdagen blev bra ändå " 
Och jag ör sjukt nöjd, Har fortfarande ett Smile på läpparna

Tidslös..

.
.
.

Vill bara ge upp!

Denna dag i kort format: Vaknade- checkade BB- sen skolan- fixa klar framställningen av klänningen - presentera lärdomsprovet- sen stan - fixade båda Lia platserna CHECK! - sen skolan igen, sen sy en topp, som jag inte dock blev färdig med, men gav opp här hemma, syr de på masikin en del .. som går .. 
Annars i stora drag har dagen varit bara skit i början innan jag fic Lia fixad då lättades stressen som var påväg..
Vissa veckor borde bara inte finnas tkr jag, men tydligen finns dem och kommer aldrig bli av med dem, ligger för tillfället i sängen o plågas av min egen mage.. Tar precis när som helst kol på mig gör den .. Stog/ elr. mer satt i duschen och bara ville ge upp .. tiden drog iväg, men fortsatte att sitta under dusch kranen, som de ösade ner vatten ifrån .. Ville bara gömma mig, vill bort .. bort från allt nu o i framtiden .. Tankarna bara flög omkring, mig, och jag hade inge koll på vad jag ville, vad tanarna berättade .. "Önskade i de ögonblicket att jag hade haft en Av & På knapp" - isf hade jag tryckt på Av knappen!
En bild från när jag höll på med att sy fast band på klänningen i Måndast!

HELGEN I BILDER!

BÖRJAN TILLs NÄR KAMERAN BLEV I VÄSKAN .. SEN ÅKTE DEN INTE FRAM MERA ..
.
Otroligt vackra Jasse ^^
.
Någon idiot som skickade på finska hela tiden, fasten jag skrev att jag inte talar finska!!!
Fixade Jasses hår.. :DDD
NETTI

Chill!

Nu är det fredag .. Men den blev inte som väntad ..
Men kan seja att gårdagen, som blev slöblev rätt kiva på kvällen, dock fick man inte så mkt sömn på natten men sovde bort halva dagen istället, eftersom jag inte for till skolan idag .. Lia:n kommer jag också ha efter Sportlov.. Så det fixade sig .. Så kommande vecka gäller de Lärdomsprov checka lägenheter o Lia paikka .. 
Ha en kiva helg <3 Ciao

Torsdag kväll ..

Under denna dagen har jag inte gjort mkt ... bestämde mig för att inte fara till skolan när jag vaknade första gången när min lägenhets kaveri sprang

MAT.. men Jasse

Här lika dant orks skriva, ni får checka bilderna istället .. :)
.
.
Varit in till stan med Jasse idag efte att varit i skolan, o gick runt en massa sen tillabaka till skolan och sen efter de blev de hem .. o vila tänkte jag..
MEN fick någon städa energi men hade inget attt städa, så for till köket och började diska istället :D så skööönt att de är undan den delen, eftersom att diska är inget jag gillar ..
.
.
Ha en kiva lilla lärdag <3

Här bor jag!

Del. 2  Köket!


Blev bara bilder här .. 
Och kort sagt: Detta är köket som finns i lägenheten jag delar med en tjej .. 
.
.
EN glad nyhet är att jag söker lägenhet i stan o hoppas jag hittar så slipper jag kanske så snart som möjligt flytta.. till en 2:a i centrum :))

Som Om hela veckan går åt Hel*ete

Klänningen i stora drag!

Detta är då klänningen jag håller på sy ihop! HÄR är den endast uppnålad på en sjukt Liten docka, men var tvungen att ta en liten docka för att ensa få på kläningen på en docka, eftersom dockornas axlar e sjukt preda så fick ta denna lilla dockan :)
Inte nöjd än, men gillar dock klänningen blåa färgen, är blått vi snackar om, MEN på denna bilden är den blåa färgen felaktig..!

Alla <3 Dag

Kort fattat mid dag: Började bra kom upp ur sängen kläder på och iväg till skolan till 8.. ^^
När jag väl va framme så började jag på med klänningen.. de gick bra tills Sassa kom o börja snacka, men de va kul .. lite annat imellan :D
satt mest hela dagen framför overlocken.. men fick ihopsytt övre delarnas bitar, o kjoldelens bitar .. 
Fick vara med 1:orna lite mera va kiva .. de e så söta ..
Neeh, men förren jag skulle börja sy kom jag på att jag hade glömt sytråden hemma,.. ( orka gå 400m ) neeh.. så tog en polyester tråd från skolan, gickrätt bra, men kvaliten sämre.. skit samma fick ihop delarna i alla fall..
Men Lia fixande gick åt skogen o Då gick allt humör.. så nåja sen gick dagen endast nedför ..
Men överlevde.. o sen for man till stan med nilla lämnade allt med klänningen i skolan och fortsätter imorgon.. 
Men nu funderar jag på hur jag ska göra imorgon på morgonen.. opp till skolan till 8, men innan det?
.
.
.
Nåja dagen är förbi och jag hoppas på en bättre vecka.. o klänningen ens ska se ut som en klänning, men den är ju BLÅ ^^
nåja imorgon är det Skolan, Nilla, Lia fixande, Stan, Utgång, lägenhet fixande & Jasse som gäller.. 
.
.
Ork inte skriva mera men hoppas ni haft en bättre dag än mig :)
..
.
.
Ser du ett par på stan? utseéndemässigt passar de inte ihop? men kanske deras inre passar ihop .. ♥

" Döm ingen av de yttre .. "

Dagen's Låt

.
.
.
.
.
http://www.youtube.com/watch?v=r6zpLcdfYj0&feature=relmfu
.
.
.
.
..     ..
.   .  .   .
.       .
.  .
'
.
.
.
.
.
.

Duschen & ?

Ligger i sängen .. o är rätt så trött redan .. sjuka ben fasten man inget gjort för att di sku va sjuka.. men nja, ligger rätt obekvämt men .. 
Har Btw. väckningen klar på telefon redan inför morgon dagen så man verkligen sk slippa opp tidigt imorgon, för att hinna fixa mer me klänningen.. :))
Men de är nog andra tankar ön det som rullar runt i huvudet för tillfället ^^

Misslyckad start ..

Viktiga meddelanden???
Fick allt mönster klart !!
.
.
.
.
Kan man börja veckan bättre än jag gjorde idag? NEJ, jag både försov mig och fick ingenting gjort i skolan, så har bestämt mig att komma upp från sängen o till skolan till 8 tiden imorgon har på väckning o allt redan .. :D
Men stressade för första gången på länge :)
Sen efter en sväng till skolan drog vi in till stan jag & Nilla .. inhandlade en ny parfym, och 2 filmer eftersom jag bara va tvungen att ha något att se på .. under tiden man vill vila elr sova till något ljud .. 
Sen blev de Abc .. o handla fram o tillbaka .. 
Men sen hem, vila & ta de lugnt .. är måndag .. 
Men Nu ligger man i sängen och tänker på hur livet ser ut o hur de kanske kan bli, men man vet aldrig .. inte vet jag vad jag gör om något år, vet knappast vad jag gör om 1 år sen .. men En sak vet jag att mitt liv är inte i balans för tillfället .. 
Men vad kan man, kan inte alltid vara i balans ..
.
.
.
Tankarna flyger omkring en .. medans man kollar på Love and Other Drugs
.
.
"Ibland blir det inte som man har tänkt sig & Ibland händer det man inte väntat sig"


En söndag kväll <3

Jaha .. då ligger man i sängen helt sjukt lugn & slö .. Bara ligger .. 
Orkar knappt tänka.. sitter o chattar lite ^^ men inte mkt eftersom jag som sagt knappt orkar tänka ..

Här bor jag!

HÄR kommer Del. 1 bilder där jag bor för tillfället!
Tänkte f.o.m nu ta i några få inlägg och visa hur det ser ut där jag bor som sagt för tillfället .. 
Tänkte börja med att visa mitt lilla rum, som mera kanske ser ut som ett förråd .. eftersom jag har sjukt mkt grejer, dock på dessa bilder fattas en del grejer.. men dem kommer in efter att allt annat är på sin paikka :D
Mitt rum är inte skärskilt ljust direkt normalt.. brukar ha för gardinerna, och på en liten lampa, aldrig den stora taklampan egentligen .. Är van att gå o släcka alla lampor som är på så .. :))
Nåja, annars finns de inte mkt att säga, man kan checka in bilderna .. 
Men Helgen i kort, en MASSA Fb .. ^^ och lite ha man varit med syrran, men för en gångskull var det syrran och inte jag som drog ut på stan ... men får se sen hur nästa helg blir :D man vet aldrig.. 
Påtal om nästa helg, så kommer en ny veka imot som börjar imorgon .. Den veckan är man så gott som "ledig" eller så inte ska sitta i skolan för att sy lärdomsprovet .. som jag inte börjat på med ännu .. :D men de fixar sig.. :D
Sen överlag nästa vecka, får jag ta allting som de kommer .. men försöka att inte stressa :D bortsätt för morgondagen, då blir de lite stress tror jag, men överlag, så inte lika mkt stress som jag brukar ha.. :D 

Tror jag avslutar de här och säger Ha en kiva söndagskväll & hoppas du får en nice start på veckan imorgon :))

Funderingar & tankar

Sitter i sängen och funderar på varför klockan går så sjukt fort, hela veckan har den gått sjukt fort ibland .. 
Just nu för tillfället går klockan även sjukt fort, är som om man inte kolla rpå klockan hela tiden är det som om den bara springer iväg .. 
Nåja, ska försöka att inte kolla klockan på en stund nu, så är de säkert sjukt mkt nästa gång jag kollar.. om jag kollar, somnar i stort sättt när som helst nu så .. 
Fick annars ett meddelande av syrran just och fick veta en grej, om vem hon såg ute ikväll .. Är sjukt glad nästan att jag kanske valde att stanna hemma ändå, för fått än så länge en bra kväll .. :)
Ork inte skriva så mkt mera .. vet endast att man ska tänka själv, bestämma själv .. blir resultatet bra .. får man tacka sig själv blir det dåligt så har man ju valt det själv .. ingen att gnälla eller skylla på isåfall ..
MEN.. ha de gött .. lägger mer inlägg senare idag förhoppningsvis  .. För att snacka lite om kommande vecka.. men de tar jag sen ..

Syrran fixar håret.

DETTA har syrran fixat till mig ikväll ^^
Är annars på utgång idag som gäller för att checka läget i stan ... men får se vem man far ut med till slut, dock annars lite lugnare helg med alkoholen som gäller, eftersom man har legat i feber o liknande nästan hela veckan :))
HA de gött allihopa ..

Jag & Syrran

.
.
JAG:                                                        SYRRAN:
Namn: Angelica Marie Helen                      Namn: Diana Anita Erika
Ålder: 18 född 21 april                              Ålder: 18 född 21 april
Singel: Yees ^^                                       Singel: Singel, förblir singel
Längd: 168 cm                                         Längd: 166 cm
Skostorlek: 38- 39                                    Skostorlek: 39- 40
Ögonfärg: Blå                                           Ögonfräg: Blå-Grå
Hårfärg: Mellanbrunt & långt                       Hårfärg: Brunt & kort
Glasögon: Ja, men sällan använder             Glasögon: Heltid
Smink: nästan dagligen                             Smink: 1 gång om året ( undantag när syrran klottar )
Klädstil: Skjortor ( transparenata), leggings           Klädstil: Enkelt
Lösnaglar: rätt ofta ( dålig ovana att bita annars )  Lösnaglar: Aldrig!
Skor: klack & ballerina                                         Skor: tossor/ dojjor
Intressen: Fotografering, sömnad & umgänge        Intressen: Fotografering & planering (freak)
Personlighet: pratsam, glad & speciell                   Personlighet: sociel, interligent & udda
Favorit mat: Lax, kycklig & Grillat     Favoritmat: Köttbullar med potatismos & lingonsylt
Favorit citat: Allt händer pga. en anledning            Favorit citat: inget!
Favorit färger: Blått, svart, vitt & lila                     Favorit färger: Svart, vitt & grått
Kort fakta om va jag gillar hos killar:                    Kort fakta om vad jag gillar hos killar:
- känslosam, snäll & förståerlig                             - ålder 18+, men föredrar 25+
- längre än 175cm                                                   - inte vältrånad, föredrar normal
- en förtrollande blick                                              - smart
- Sjukt mkt tålamod                                                 - gillar matlagning ps; jag avskyr att laga mat
- gillar sjuk humor                                                    - mysgo
- en som kanske är ute o svevar ibland..             - tålamod
men ändå vet vad han gör..                                    - helst får vara.. läkare, brandman, vårdare..
- ingen som tar allt på allvar precis ..                    - social
men ändå kan veta vad som ska tas på allvar      - längd 166 cm +
- gillar att mysa
- åldern lite yngre eller max. nått år äldre
- händig

Tiden flyger iväg.

Tiden bara flyger iväg ibland speciellt när man har något att göra eller om man glömmer bort klockan helt och hållet ... Denna dag har jag dock i stora drag sovit bort .. coh när jag vaknade började de ... Fb och chatten .. en massa hade hänt på statusen meddelande hade skickats åt mig, och folk undrade vad man skulle göra i helgen .. Vad är det med människorna denna vecka, som om alla vill snacka .. o alla på en gång .. är inget speciellt denna vecka .. ELLER? Har jag missat någonting .. 

För tillfället är det endast att chatta som gäller .. ligger i sängen under täcker och tänker på hur man egentligen ska gör iför helgen .. kanske man drar till vasa, neeh den kan jag ju inte göra .. eller till lappland? neeh :)

Får helt checka läget .. syrran är ju i Jeppis även denna helgen, så får se .. men hon ska vara med sin ena kaveri som ska till jeppis .. så hon ska bara sova hos mig ..

Att var den man är ..

Att vara den man är, kommer man längst med.. Ibland gillar ingen en, ibland gillar någon en för att man är den man är ... Men man kan inte försvänta sig att alla gillar en .. Inte gillar varken Jag eller Du alla heller ..

Under dagens lopp, har jag blivit på skälld med mera, igen bra start på dagen, när man kommit tillbaka till skolan efter att haft feber .. stog ut hela dagen i skolan ...*
Kom hem och verkade vara en dag som folk hade tid att snacka.. men snackade med en person som jag försökte förstå, och jag försökte berätta precis vad jag tänkte men inte alltid så lät, att överföra tankar till orden som passar .. Men tror jag fick personen i fråga på lite andra tankar för tllfället .. :)

Ett Leénde på läpparna kan göra en annars person glad ..

.

"How many think they look perfect anyway? Not many, but NO ONE is perfect .. it's ... ButYOU are who you are .. and always there is someone accepts you just as you are and look like .. <3"



En tid sen sist..!

MODESHOWEN 2012

Det var en tid sen jag gjorde något onlägg, men har haft ett fullspäckat schema på siståne, även fortfarande, men ligger sjuk hemma för tillfället så tänkte jag kunde göra ett inlagg .. 

Som sagt bilderna ovan här är från 4.2.2012 .. från modeshowen, är rätt nöjd med hela showen ..
Men inte lika glad eftersom min klänning här på bilden gick sönder, men ska fixa den när jag ork, och först och främst har tid med det ..

Men blir skola imorgon i allafall eftersom jag ska sy en klänning till lärdomsprov som ska vara klar till fredagen, så 2 dagar på mig att sy en klänning som är välsydd .. ojoj! kan jag endast seja .. men ja .. de fixar sig nog .. ska sitta 24/7 2 dagar så ..
Ge gärna kommentarer om MODESHOWEN ifall du va där :)

RSS 2.0